Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Odchov pralesniček R.lamasi

Zdravím všechny, moc prosím o radu, už asi rok a půl chovám trio žabek Ranitomeya lamasi, nevím jistě ale zřejmě 2,1. Letos v září jsem našel na skle nalepená první dvě vajíčka, pak jsem ještě tu a tam náhodou na nějaká narazil ale mám terárko hodně zarostlé takže je najít je skoro nemožné, každopádně mám v terárku několik filmovek ve kterých jsem našel už celkem 4 pulce , toho prvního právě už koncem září takže teď byl už dost velký, měl už žluté pruhy a zadní nohy ale včera zničeho nic uhynul:.(3-[ vůbec netuším proč, všechny pulce mám v malých plastových vaničkách (každého zvlášť) s 1-2 cm vody, tu každý den měním (samozřejmě za odstátou a stejné teploty), vaničky stojí na krytu terária, voda je kolem 24-25°c. Krmím lonmixem a jemným práškem pro rybí potěr, dávám jen trošku aby se voda nekazila.
Dělám někde nějakou chybu nebo to byla jen náhoda?, prosím poraďte abych případně mohl včas zamezit úhynu i dalších pulců.
PS. ještě jsem si všiml že posledních pár dnů byl takovej víc baculatej, jakoby nafouklej víc něž předtim ale nevěnoval jsem tomu moc pozornost:-/ díky

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru