Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zprávičky?!

Já bych navrhnul, aby se Zprávičky přejmenovali na BULVÁR. Protože se tam jiný než skandální zprávy skoro nedávaj. Nejen že mě sere, že už jen ten titulek si musím přečíst ve zprávách na seznamu, googlu a já nevim kde všude ještě a co myslíte - mrknu na poradnu a tam je ta sračka taky.
Myslel jsem si, že do zpráviček patří zajímavosti o zvláštních druzích, reportáže ze zoologockých zahrad, nové objevy atd. atd. Ale tady se většina uživatelů předhání, kdo dřív hodí odkaz na sežraný kotě, kde utekl jakej had, že piraně útočí a co mě nejvíc rozsekalo - tak to byl jelen znásilňující blondýnu.
Proč? Vám tohle přijde jako relevantní zprávy?

Předmět Autor Datum
Co se ti probůh nelíbí na "terablesku"? ::) Ne, samozřejmě souhlas, než kupa takovýchto debilovin, t… nový
Haboš 04.12.2011 15:50
Haboš
Nojo...jsou to spíš takový "historky z blbákova":-D nový
Réza 04.12.2011 15:51
Réza
zdar:-D a.d. Hanz:-)říkej tomu jak chceš,ale občas koukni na zadávajícího :-D a pak už budeš vědít.a… nový
West day1-pošuk 04.12.2011 16:07
West day1-pošuk
Jo, to je pravda, nás takhle nechtěli pouštět ke koním, že by nás prej ušlapali:-D Ale jinak tyhle z… poslední
Réza 04.12.2011 17:55
Réza

Co se ti probůh nelíbí na "terablesku"? ::)
Ne, samozřejmě souhlas, než kupa takovýchto debilovin, to radši nic. (I když to s tím kotětem sem dejme tomu patří - ne kvůli tomu, že had sežral kotě, ale kvůli tomu, že se mezi námi najdou takoví trotli, kteří to natočí a vyvěsí na web, i když jim musí být jasné, co za povyk se díky tomu zdvihne a o co hůř na nás zase budou "normální" lidi nahlížet.)

zdar:-D a.d. Hanz:-)říkej tomu jak chceš,ale občas koukni na zadávajícího :-D a pak už budeš vědít.a co mě nejvíc rozsekalo - tak to byl jelen znásilňující blondýnu. pro mne nic neobvyklého :-D.Vysvětlení je jednoduché.Pokud by "laides" neměla "28" tak by si jí ani nevšiml;-)to vím zcela přesně.:-) a měla holka kliku:-D Být to "Holstein"to je malý tank:-D 1-1,5t bylo by hůř:-D.0,1 musí vědět co můžou a kdy;-)obecně je zákaz:-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru