Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno chovaní koralovky

Zdravím,
mám takový dotaz, možná blbý, možná si na to odpovím sám, ale zeptám se:-[. U koralovky mi klesla aktivita na 0, nevíte proč to může být?? Podmínky k chovu, mám dostačující (min. teplota 23C° přes den v nejchladnějším místě, co druhý den čistá voda). Nechce třeba zimovat?? před cca 14 dny byla svlečka(úplně bez problému a v celku) a po 3 dnech slupla menší myšku, už se 2x asi pokadila, ale vůbec teď nešmejdí(ani po svlečce a už i před svlekem byla min. aktivní), furt je zalezlá ve své úkrytu. chtěl jsem ji dnes dát další myšku, ale nevím jestli to má cenu když není nějak aktivní. nejprve jsem ji nechtěl letos zazimovat ale teď při jejím chování začínám nad tím hodně uvažovat že dám.
kdybych ji chtěl zazimovat mohla by se pohybovat teplota asi 14 až 18C°, nevadilo by ji to? a mohl bych cca 80cm koralovku strčit do boxu 35x25x15(dxšxv) a "dát ji zazimovat"
p.s. mám ji půl roku a má asi rok a 3/4.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dobře o zimování jsem si přečetl hafo informací, ale ještě mám dotaz- co ten box bude stačit nebo má…
kepibara 10.12.2011 09:06
kepibara
Stačí. Když budou kolísat nevýrazně, tak to nevadí. Je samozřejmě nejlepší, když je had před zimován… poslední
BlackFlame 10.12.2011 10:06
BlackFlame

Dobře o zimování jsem si přečetl hafo informací, ale ještě mám dotaz- co ten box bude stačit nebo mám zkusit sehnat něco většího??? a ty teploty když budou "kolísat" mezi těmi 14-18C° bude to moc vadit?? ještě jedna věc- hadice celý listopad nežrala až teď před 10dny spolkla menší myšku, neublíží ji to když bude zas tak dluho(cca 3měsíce) bez žrádla(vím že se ji na 2měsíce "zastaví" celý metabolismus, ale i tak)???

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru