Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Krajta královská-vyhřezlá kloaka a možná příčina

lázeň v oleji určitě uděláme.asi by bylo lepší napustit dopůl vanu telpé vody a do ní položit lavor s tím olejem a vodou aby se udržela teplota po nějakou dobu. jinačí způsob mě nenapadá.

ta krev si totiž myslím je z toho, jak mu ta kloaka poprvé vyhřezla, tak ji měl tak několik hodin protože sme vůbec nevěděli co s tím než nám někdo poradil. a za tu dobu trochu oschla a navíc si ji myslím i poškrábal jak lozil po štěpkách než sme na to přišli. při ošetřování vatovými tamponky a vodou(pak heřmánkovou mastí) se nám ta oschlá část tak trochu sloupla a tekla z ní trochu krev. ale nic strašnýho. a právě to si myslím že se ještě úplně nezahojilo ale jelikož sme dnes na tom otvůrku viděli strup tak se to asi hojí. no počkáme ještě na jeden bobek a když to bude stále zlý tak pošleme ten vzorek. dřív ho stejnak nepošlem :-)

a to s tím hroznýšem doufám že nebude pravda ale tak nějak se všechny ty příznaky hromadí že z toho mám teď obavy.

jen tak mimochodem měla sem vlastní teorii o důvodu té vyhřezlé kloaky. jelikož had velice často jedl tak se stalo že během asi 3 dnu udělal tak 6 kvalitních bobků a já si myslela že se mu ten "svěrač" unavil a vypadl ale to je asi blbost co... to víte ...tonoucí se stébla chytá a já se snažím vyšvětlit si to vše pořád nějak méně katastroficky

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny