Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Příbuzný pár Krajt Královských

Zdravím, dnes jsmem si koupila příbuzný pár krajt a chtěla bych se zeptat, jak dlouho spolu můžou být v jednom teráriu? Krajtám je jeden rok a u bývalého majitele byly celou dobu společně. Můžou být spolu i nadále? a bylo by možné je v budoucnu rozmnožit, když jsou sourozenci? Také bych se ráda zeptala, jak asi velké terárium pro pár by mělo být. Budu moc ráda, jestli mi poradíte:)

Předmět Autor Datum
Samci dospívají ve věku 2-3 let,ale můj osobní názor je oddělit je od sebe hned,čím dřív tím líp.Jso…
UnHoLy_ 14.12.2011 13:40
UnHoLy_
Že nešplhají, ten můj by šplhal občas o sto šest :) A příbuzný pár bych k sobě nedávala. Když pár, t…
Taria 14.12.2011 16:21
Taria
pokud to není xtá generace zdegenerovaných kryplíků, což u obyč. regín nebude, tak zas tak neva, že… poslední
Aurifer 14.12.2011 20:08
Aurifer

Samci dospívají ve věku 2-3 let,ale můj osobní názor je oddělit je od sebe hned,čím dřív tím líp.Jsou ještě mladí,tak si rychleji zvyknou na nové prostředí.
Terárium pro pár bych volila(teda spíš se to tady všude doporučuje :-D ) alespoň 120 x 60 x 50 (d.š.v. a do výšky ani těch půl metrů být nemusí,protože tito hadi moc nešplhají ;-) )

pokud to není xtá generace zdegenerovaných kryplíků, což u obyč. regín nebude, tak zas tak neva, že to jsou sourozenci...
JInak s tím šplháním- pokud má regína možnost, tak šplhá a využívá k odpočinku i poměrně vysoko položené poličky. Takže když je ubikace vyšší a vhodně zařízená, vůbec to neva.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru