Předmět Autor Datum
cca 80 - 100Kc
Enjoy The Silence 15.12.2011 18:41
Enjoy The Silence
Já nevím, ale nepřipadají ti ty tvoje dotazy pořád stejný? Proč zrovna v 5 svleku? Zajdi si na pár b…
Leoric 15.12.2011 19:29
Leoric
Leoric: proc by tu cenu mel dlouze zjistovat, kdyz se muze kratce zeptat.. kdyz mu nekdo odpovi, tak… poslední
AbE 15.12.2011 21:12
AbE

Já nevím, ale nepřipadají ti ty tvoje dotazy pořád stejný?
Proč zrovna v 5 svleku? Zajdi si na pár burz a poptej se někde na místě, protože mě to přijde blbí se pořád psát na toho stejného pavouka.
Ono se stejně nedá odpovědět na všechno a musíš na to přijít sám z vlastních zkušeností a chyb.

Přečti si pár stránek, postav terárko, kup pavouka a strej se.

Pavouku stejně moc svítin nepotřebuješ, a stačí pokojová teplota, ale u těch stromáků nevím...možná jo, tak mu tam dej max 25W možná mín aby zaznamenal noc a den, ale aby tam neměl přetopený, jednou - dvakrád za den porosit, jednou za čas nakrmit a vyčistit (jen pro infotmaci...známí má pavouka, a krmí ji jednou za půl roku když si vspomene, protože ani neví že ji má...pavouk má teď asi 8 let) neříkám že tak je to správně, ale že asi něco vidrží, ale to bude taky záviset na druhu.

Je zbytečný se teď ptát na otázky jako: co se stane když to a to nebo to a to, protože tím stejně momentálně nic nevyřešíš.
Tenhle pavou není zrovna složitej na chov, řeš věci až budou potřeba, a to na co si se ptal by se vlezlo do jednoho vlákna.
Hlavně nezapomeň že to není zvíře na hraní.

Leoric: proc by tu cenu mel dlouze zjistovat, kdyz se muze kratce zeptat.. kdyz mu nekdo odpovi, tak proc ne - nikdo te nenuti to komentovat. Radsi zapracuj na aplikovani vzoru "jarni" a "mlady" v pridavnych jmenech. To mi tedy vadi vic, nez takovy dotaz na cenu :-P nic ve zlem..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru