Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chameleon - vzteklý

Když už chováte ještěry 10 let, tak byste měl být schopen k nějakému závěru dojít. Co třeba nějaký Rhampoleon nebo Rieppeleon? Dalo by se to řešit i klasicky pořízením jemeňáka. Hlavně ať si načte informace a získá tak nějaké znalosti jak se o zvíře starat ještě před tím, než si ho pořídí. Materiálů je všude spousta. Ať už se rozhodne jakkoliv. Pokud chce chameleona chovat, pozorovat a řádně se o něho starat, tak by problém být v ničem neměl. Pokud ho chce na hraní a mazlení, tak se nemáme o čem bavit. Kupte jí nějakou knihu. Třeba od pana Nečase nebo příručku Chameleon jemenský vydanou nakladatelstvím Robimaus. Jak říkám, nějaká "agresivita" je v tomto případě poslední problém.

Je otázka, jestli chce chameleony chovat nebo jestli moc koukala na Na vlásku:

http://www.youtube.com/watch?v=Pitryqp9_dQ

Jen se divím, že po 10ti letech chovu ještěrů jste schopen položit takový dotaz a ještě takovým způsobem. Vezměte si, jaké dotazy se tu ohledně ještěrů poslední dobou objevují. Lidé tu pokládají přihlouplé dotazy, nejsou schopni si zjistit ani základní informace a mají doma zvířata v žalostných podmínkách. Co potom chcete? Každý tu odpovídá dobrovolně a ve svém volném čase. Dotazy ze strany mudlů, kteří si nejsou schopni zjistit ani základní informace se často opakují.

Kdybyste formuloval dotaz nějak komplexně (aby tam byly patrné důvody proč a na co přesně se ptáte), tak bych si ten sarkasmus určitě odpustil. Podívejte se, jak jste se zeptal. Co potom chcete?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny