Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem TeraPlus TortoiseVit

Vážená paní. Vyjadřujte se prosím k věcem, které máte ověřené, nebo o nich máte alespoň nějakou přibližnou potuchu. Já jsem v tomto tématu nenapsal ani čárku, přesto mě oslovujete. Nebudu psát o neslušnosti, protože se zde zřejmě jedná o nějaké vaše přeludy.
OK, vy nedůvěřujete našim produktům, ač jste je nikdy neviděla a neodzkoušela. Zajímavé, jistě věrohodné, ale budiž. Já zase nevěřím údajným špičkovým chovatelům, kteří nejsou na svém webu nikde uvedeni (no asi ví proč) a nikdo ze známých, včetně mě nikdy neviděl prodávat jediný jejich odchov. Byla jste osobní, já tedy také. Také moderátorům jejichž prací je zde urážet a zpochybňovat nepřítomné, přitom by zde měli dělat něco úplně jiného. V obou případech píši o jediné osobě, aby se zase neurazil někdo jiný. S panem Smolinským alias boa.constrictor si jeho dětinské výpady vyříkám osobně na některé z burz. Vím o koho se jedná a nepotřebuji to řešit zde a celé to hrotit.
Na našich potravních doplňcích je samozřejmě složení uvedeno a jsme výrobci těchto produktů. Nevím proč tady člověk, který o tom neví vůbec nic, píše opak. Pokud máte se mnou nějaký osobní problém, řešte to prosím se mnou a neventilujte si to na veřejnosti. Navíc za mé nepřítomnosti.
Vše v nabídce skutečně nevyrábíme, nikdy a nikde jsem netvrdil opak, ale tím se nijak nelišíme od jiných značek, jako třeba Exotera nebo Lucky Reptile. Ti také velkou většinu svých produktů sami nevyrábí a často se dokonce netají skutečným původem některých z nich. Třeba nejprodávanější značkový inkubátor je ve skutečnosti lednice na pivo :-)
Tím, že před to dáme naši hlavičku, dáváme vědět, že za tímto zbožím stojíme, máme s ním bohaté zkušenosti a kvalitu garantujeme.
Nemám potřebu se v tomto tématu dále vyjadřovat. Ať napíší zkušenosti lidé, kteří tyto produkty skutečně používají.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny