Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Kde ho v Bratislavě seženeš, to nevím, jen bych chtěla říct, že rozhodně lepší, než ze zverimexu, je…
Réza 30.12.2011 17:28
Réza
Souhlas, lepší shánět chvíli déle a složitěji, než potom dumat co s tím a krmit hada ještě docela ml…
Y Draig Goch 30.12.2011 18:23
Y Draig Goch
Právě...já jsem k fuzz potkanům nikdy moc netíhla, protože se obecně dožívají tak jeden a půl roku,…
Réza 30.12.2011 18:34
Réza
Rézi, děvče, až nám zesnou ty obludy co máme (počítám tak rok, dva?), tak se hlásím o mladý. Zavést…
Y Draig Goch 31.12.2011 09:21
Y Draig Goch
mně se ta uplně první kanálnice, co jsem měla dožila 7 a něco....většinou žijou tak 5 let. Na pozoro…
Aurifer 31.12.2011 10:47
Aurifer
Právě:-D On náš kanálník Fredy sice bydlí s Bohoušem, ale snáší se s nim jen proto, že je Bohouš nap…
Réza 31.12.2011 14:45
Réza
Jo, vedli jsme před nedávnem na tohle téma s Mirkou řeč :-)...ne že by měla problém udat miminka, al…
Aurifer 31.12.2011 14:51
Aurifer
Všichni byli strašně kůl a hustý, Já se vám tu do toho nechci motat.Jen jsem včera držel slovník d…
Melda 31.12.2011 15:06
Melda
Tyhle slova tam taky byli no fšak proto jsme je taky napsaly :-)
Aurifer 31.12.2011 15:50
Aurifer
Patří to sice do sekce vtipů, ale dám to sem...
BlackFlame 31.12.2011 16:36
BlackFlame
zdar:-D a.d. Melda:-D já měl za to,že jsi pořád mládežník??:-D,nebo už jsi dospěl??já už dávno:-D.Ví… poslední
West day1-pošuk 31.12.2011 17:11
West day1-pošuk

Právě...já jsem k fuzz potkanům nikdy moc netíhla, protože se obecně dožívají tak jeden a půl roku, ale co jsem tam viděla u známých, tam přes rok většinou nešli, nemluvě o tom, jakým způsobem jsou náchylní k nemocem a to i ti osrstění každou chvíli pčíkaj a chytnou od člověka kdejakou rýmičku. Spíš jsem se naopak dala s kamarádkou na "zlepšování" zdegenerovaných potkanů tím, že mám v chovu divočáka a musím říct, že jsou tyhle linie s divokou krví mnohem životaschopnější, než všichni ti laboratorní chcípáčci:) Prakticky nepodléhají těm typickým zimním rýmičkám, podle mě i déle žijí, tři roky nejsou problém. Fuzz potkani jsou pravda velice roztomilí, ale co se týče těhle přešlechtěnců, tak ty moc nemusím.

Rézi, děvče, až nám zesnou ty obludy co máme (počítám tak rok, dva?), tak se hlásím o mladý. Zavést do chovu "kanálníka", to už řikám odkdy, aby se to trochu ozdravilo. Jedna holka, která sice byla drobnější, ale vypadala opravdu potkanovitě, nám dala krásnýho tři a půl roku ve zdraví a odešla bez nádorů, bez chcípání, nebyla vybíravá ve žrádle... chováme je párově - skupinově, vždycky jen samice (tradice po mnoho, mnoho let) a ne moc na mazlení, spíš na komentování toho, co zase vyvádějí... :-D
No, teď se vrátím k Arian a Penddu... zatím žijí, děvčata. Přeju vše hezké v dalším roce!

mně se ta uplně první kanálnice, co jsem měla dožila 7 a něco....většinou žijou tak 5 let. Na pozorování jsou divocí zajímaví, proti laborákům to jsou uplně inženýři. Daj se i ochočit, ale pokud někdo čeká mazlíka, co se bude celej život snášet s ostatníma ve skupině, tak ho jednou může čekat nemilý překvapení.

Právě:-D On náš kanálník Fredy sice bydlí s Bohoušem, ale snáší se s nim jen proto, že je Bohouš naprosto nekonfliktní a podřízenej tvor a nedovoluje si, jinak by z něj asi brzo byli tři:-p Ale i tak se někdy porvou. Teď už je Fred takovej starouš opelichanej, táhne mu na třetí rok, nemoci se mu vyhybaj, spíš je to takovej vypelichanej humusák. Je pravda, že mazlíček to neni. Do ruky se vzít nechá...ale to je asi tak všechno...je jak mejdlo:-D Když jsme mu přinesli samičku, tak jí pokaždý zřídil, že se z toho chudinka sbírala ještě několik dní:-D Je takovej náladovej. Když se mu holka líbila, tak z ní jen chlupy lítaly, ale taky je někdy i napadal. Jinak mám ho z Niflheimu a tam mívaj čistě kanální odchovy, tušim, že i teď. Měli tam takový slavný mimina "z pod kurníku", tak to s nima Nifl rozjela:-) Všichni si od ní chtěj pořídit kanálníka, protože je "kůůůl, dááárk a hustej až na půdu", ale potom se určitě nestačej divit, že se to nosit do hospody v kapuci prostě nedá:-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru