Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Terarijní místnosti

Já věděl, že se nemám v tomto roce moc ozývat:-D Neboj. Momentálně polevuje pracovní nasazení, tak se všechno zařídí. Radikální názor o konečném řešení v rodině má snad jen jeden člověk, to ten na koho je el. energie napsaná a k E-onu ani Čezu nesměřuje. ;-) Lebo když dojdou doplatky tak dělám že tam vlastně nežiju. Ne upřímně je mi z politiky energetickejch společností a vůbech i státu na ... Jediné co mne mrzí je, že na severní straně domu (resp. dvojdomu) jsou panely na prd :.( jinak už by jich tam bylo.

Kabeláž je u nás řešena vysoce sofistikovanou metodou nejmenšího odporu. V případě defektu stačí i proškolené osobě hledat pouze 15-20 minut, než odpojí vadné zařízení, takže žádnej Ural. Ne původně v tom byl ten systém, jenže kabely používám pro jistotu přesunu terária jinam delší, a u spodních terárek je to pak všecko na zemi, a díky tomu, jak to roste už vím prd, kde která zástrčka končí ]:(

Tak to dopadá, když je potřeba udělat stojan trochu rychleji. Na původní plán natažení vlastního okruhu z jističe a rozvod dělanej v liště za stojanem systematicky do krabice s vypínači nedošlo, a bohužel v dohledné době asi nedojde.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny