Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Terarijní místnosti

Vzhladom k tomu, ze si pisal, ze tie terarka budes mat akoby vstavane do steny, by som vrchne vetranie spravil skor hore nad dvierkami. Vlhky vzduch ti inak pojde rovno na stenu, co by nemuselo robit dobrotu.
Ak vravis, ze mas doma tak teplo, ciliatom by stacila mozno aj len ta usporka. Trochu tepla dava aj ona a pri nich su teploty okolo 30stupnov uz kriticke.
Teplotny rozdiel dole a hore bude par stupnov.Mozno nejake 2-3stupne, co nieje zase az tak vela, ale nieco to predsa len spravi.

Uroplaty su fajn.Ono dost bude zalezat aj na tom, k akemu kusu sa dostanes. Odchovy budu predsa len o nieco odolnejsie a tie poklesy uz nebudu musiet byt tak vyrazne. Rovnako aj to, v akych podmenkach boli chovane predtym. Ak budu mat u povodneho majitela v noci 17, a ty ich hodis do 23, nebude to asi ideal. Phantasticusy su peckove :-P

Pary gekonov spolu v terarkach by nemali robit nejake extra velke problemy.Ak to budu skutocne pary. Dat tam dost konarov, ukrytov a rastlin aby na seba stale nevideli. Vecsina ludi chova felzumy, vitatov, atd v paroch. Ale ciliatov by som dal skupinu tak 1,2.

Johny - a ty sa uz liecis??:-D

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny