Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Užovka červená-útěk

Dobrý den,
dnes mi utekly dvě užovky červené,nejspíše samec a samice.Samice se našla,ale samec nikdy není.Samice byla na postely,tak jsem prohledala celou postel,za postelí,za skříněmi,ve stole...nikde nic.Nemůžu jí najít a teď se modlím,aby nevlezla do přízemí,protože to by byl průšvih.Myslíte,že by lezla po studených kamenných schodech?Kde byli Vaše užovky schované?Kde by jste hledali?Děkuji za rady,už jsem opravdu zoufalá :.(

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Hledají tmavé, teplé, vlhké místa. Já jsem našla korálovku v šuplíku pod terárkem, za postelí, jedno…
Lampropeltisss 26.01.2012 18:58
Lampropeltisss
To u nás tedy vůbec neplatilo. Naše hadice frnkla a okamžitě opustila místnost, kde tarárium stojí.… poslední
Naomi 27.01.2012 10:46
Naomi

Hledají tmavé, teplé, vlhké místa. Já jsem našla korálovku v šuplíku pod terárkem, za postelí, jednou byla v kombu.. Ale většinou byla vždycky poblíž terárka. Zkus dát mokrý hadr do krabice pod topení. Pozavírat dveře, jak už tu někdo psal ,a na ty extra pozor, kamarád přivřel užovce do dveří hlavu :-( Přeju hodně štěstí :-)

To u nás tedy vůbec neplatilo. Naše hadice frnkla a okamžitě opustila místnost, kde tarárium stojí. Taky jsme rozmísťovali mokré hadry, misky s vodou, misky s rašelinou, holátka. Absolutně se nikde neukázala. Já bydlím v paneláku a osobně si myslím, že se pohybovala celou dobu po spojnici koupelna a WC. Myslím tím pod vanou a v otvorech pro stupačky. Tam je dost vlhka a řekla bych nejmenší rozruch. Ale osobně z mých zkušeností hledala spíš chladno, řekla bych až průvan. připadalo mi to, jako by pro ni místo s průvanem znamenalo, že je tu nějaká cesta a možnost pláchnout. Ovšem samozřejmě každá hadička je jiná a ty prcky je obzvlášť problém načapat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru