Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chcíplá želva (?)

To jsem tedy zase rozklikl vlákno... Zadavatelka má dvě možnosti. Buď želvu nechat odejít nebo pohnout zadkem a vybudovat vhodnou ubikaci (materiálů jak vhodně tyto želvy chovat je všude požehnaně). Už kvůli morální kocovině bych pohnul prdelí a o víkendu to "zbouchal" dohromady. Buď se chytí nebo ne. Víc se dělat nedá.

To s tím leguánem je taky nářez. Vždyť stojí jen čtyři stovky - pro tohle nemám slov (jak se už všechno dnes přepočítává na peníze. Největší frajer je pro mě jistý narkobaron z jižní Ameriky, který byl na útěku ukryt v horách. Jeho dceři tam byla zima a nebylo čím zatopit. Tak jí zatopil kufrem plným peněz. Prohlásil jsem ho tehdy zenovým mistrem:-D). Další důvod, proč je pokles cen zvířat jednoznačně špatně. Zkus mu to aspoň vysvětlit. Ať si něco přečte. Snad se probere. Je vůbec špatně, že si takoví lidé za pár šlupek zvířata kupují. Mudlové akorát nadbíhají zeleným khmerům...

Poslední dobou mám pocit, že se s úplně šílenými vlákny roztrhl pytel. Nepochopím člověka, který si koupí zvíře a neví co s ním. Nepochopím.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny