Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem jak ochočit Agapornise

Zdravím, od chovatele jsem si koupila agapornise měsíc vylétlého z hnízda. Problém je v tom že už 3 dny v kuse skáče po kleci, leze, dělá bordel, řve a snaží se z klece dostat... Když přijdu ke kleci může se po.... jak tam lítá... nevím jak na něj...furt na něj mluvím celý tři dny a nic se nemění. kdy ho to konečně přejde.?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dobrý den , také jsem si donesla domů agapornyse co nebyl ručně dokrmovaný a i přesto je z něho maxi…
konice20 08.05.2012 16:19
konice20
Dobrý den,....můžu se zeptat, PO JAKÉ DOBĚ jste začala krmit z ruky? Máme ho dneska 6.3. čtvrtý den.…
MACY 06.03.2016 14:54
MACY
Naučí se toho hodně i jako ručně nedokrmení,chce to jen se jim věnovat a dát tomu čas. Jsou to velmi… poslední
miluji agapornise 26.10.2016 11:48
miluji agapornise

Dobrý den , také jsem si donesla domů agapornyse co nebyl ručně dokrmovaný a i přesto je z něho maximální mazlík , co si s námi rád hraje . Bál se rukou , tak jsem ho krmila jen z ruky , a perfektně to zabralo přestal se bát a prakticky si sním můýu dělat co chci . Naučil se aportovat , chodí se semnou koupat do vany , na povel přilétne a na povel jde sím do klece ...... mluvit se asi nikdy nenaučí , ale opakovat pír zvuků umí asi nejvtipnějšé je , když se rozkašle ...

Dobrý den,....můžu se zeptat, PO JAKÉ DOBĚ jste začala krmit z ruky? Máme ho dneska 6.3. čtvrtý den. Ze zverimexu, měla by to být snad samička, prý 4-5měsíců stará. Mluvím na něj a myslím,, že reaguje. Hned zpozorní, natahuje krk a začne pískáním brblat, tak si myslím, že už trošku mě pozná.... :-)Děkuji za odpověď.

Naučí se toho hodně i jako ručně nedokrmení,chce to jen se jim věnovat a dát tomu čas. Jsou to velmi sociální, roztomilí,hraví ptáččci,nemají rádi prudké pohyby .Samce nalákam na jídlo ,na paži a rameno a samici na hračky a polibky. Jen je hlídejte ,aby vám nezalezli někde ,kde by si mohli ublížit. A nekrmit slunečnicí ta jim neprospívá,ba naopak!

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru