Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Inkubátor pro vejce Agamy vousaté

Zdar:-D a.d Madmike:-)bojujeme za rtéčko:-D.
Ono 10ks za rok je na pováženou,ale pokud vezmeš v úvahu jiné termostaty do hlídají třeba 4okruhy a jeden okruh se "žvýkne"stejně ty další nepoběží a jsi víš kde??
Pravda je ta,že Poláci jsou obecně prasata na všechno..takže kdo viděl RT-2co mělo více jak dva šrouby v krabičce ruku nahoru:-D,oni nedali ani moc lásky s tím naladěním.Mám na mysli stupnici versus skutečná teplota,tam stačí poladit ten poták a bude to makat,stejně to v inkubátoru nebude spínat více jak 100w.Známka jistoty jsou dvě Rt-2za sebou.:-)a myslím si,že na tu normální teraristiku to stačí bohatě.Obecně si myslím,že na hodně druhů nejni ani potřeba inku;-)stačí klasika:krabička+dle zkušeností cokoliv +mikroténpytlík a někam to švíknout kde je aspon trochu teplo.:-D
Atc:Je to nejlevnější dobrej a spolehlivej termostat. Toť vše..Michale já nevěděl,že máš rád orchestrion:-D,tuto je termostat:-Dpořád tam něco bliká,troubí apod.a asi nejlepší jsou čísílka.:-D.Takhle rychle to neskáče ani u benzínky:-D.Termostat po dosažení deklarované teploty nejpíš šrotuje info,protože na displeji skáče cokoliv co ho napadne od 1C-40C nakonec si to stejně rozmyslí a někdy se i trefí.Vycházím ze 4ks co to dělaly.Taky to jde naladit,ale musíš to zebrat a něco vyměnit;-)ty víš moc dobře co.
Ty PID termostaty chválí každej, rád bych si ho dal do inkubátoru. Akorát když už si s tím hraješ, tak to chce taky měřit teplotu s nějakou přesností, tj. investice několik dalších tisíc do dobrýho teploměru. Jinak se to podle mě trochu míjí účinkem Jasně,že je chválí.Osobně si myslím,že nejlepší využití najdou u nízkoobjemových inku(tj.do 30l).S těmi teploměry to nejni tak strašný:-)já tě navedu :-)kalibr ISO,DKD,čidlo K,roz.0,1C,Rm:-50-250C a hledej to v kuchyni ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny