Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Rhacodactylus ciliatus - Pagekon řasnatý - vzhled samice, je zdravá? Prosím o radu

Seženu co nejdříve nějaký plastový boxík a na nějaký čas je od sebe rozdělím, ale zase mám strach, aby je to zbytečně ještě víc nestresovalo pokud jsou na sebe zvyklí když je dám od sebe?
Oddeleni je urcite stresovat nebude. Samicku nechte klidne v terarku (radeji i s pripravenym kladistem pro vsechny pripady) a samce dejte do provizoria. Vypada v celkem dobre kondici, par dni nezravosti zvladne.
Bohužel mám nějakou šílenou smůlu na tohle.. Před měsícem ani ne jsem si jela 200km pro zaručeně zdravou samičku agamy kočinčinské.. když jsem přijela a viděla tam podvyživenýho chudáka, tak mi jí bylo tak strašně líto, že jsem si ji vzala domů.
Ja mam bohuzel pocit, ze presne na tohle prodejci hresi. Pokud treba zvire prijde o kus ocasu nebo o prst pri nejake nehode, rany jsou zahojene a zvire jinak v poradku - ok, muze se stat, stalo se to (zrovna u kocincin) i mne. Zvire ve stavu ktery popisujete ale vypada bud na import nebo hodne velke zanedbani chovnych podminek.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny