Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Rhacodactylus ciliatus - Pagekon řasnatý - vzhled samice, je zdravá? Prosím o radu

Nekňuč a postav se k té chybě čelem! To, že ti někdo, kdo už o teraristice něco ví, napíše, že by takové zvíře nekoupil, nepranýřuje tě, nenadává ti a nedělá z tebe blbce. Jen ti dává dobrou radu do života, že podobná zvířata se nekupují. Není to rada, jak naložit s tímto konkrétním zvířetem, ale je to rada do budoucna. Chovatelská. Ty teď už tušíš, že to nebyla dobrá koupě, ale snažíš se před tím pocitem kličkovat. Je to zkušenost a má to jednu velkou výhodu. Pokud si z toho vezmeš ponaučení, příště si dáš pozor a na vidle si nenaběhneš. Nebo ne tak rychle. A neboj, každý z nás už alespoň jednou šlápnul vedle. Koupil nemocný zvíře, něco zanedbal, něco zvoral a pak by si za to nafackoval. Tak to v životě chodí. Kdyby všichni měli odvahu zveřejnit svoje průsery, to by bylo sakra dlouhé vlákno.
Když si kupuješ něco na sebe, vyzkoušíš si to. Auto si projedeš.... prostě cokoliv si kupuješ, ošaháš to, vyzkoušíš, prohlédneš. Stejně tak zvířata.
Přeju ti, aby ti zvířata dělala radost a aby tě počáteční starosti neodradily.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny