Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Boule na bocích + nežere

Zdravím,
mám cca 4 roky starého albína užovky červené (pohlaví neznámé), délka nějakých 130cm, žije sama. Někdy před 2-3 lety se jí objevily skoro 1cm široké boule na obou bocích, několik centrimetrů před vylučovacím otvorem. Byl jsem za veterinářem, ten udělal rentgen, ale na něm bylo vše v pořádku a tak konstatoval, že to bude možná zaseklé neoplodněné vajíčko a že pokud bude normálně žrát a zdravě se svlékat, tak se nemusím obávat. Vše bylo v pořádku, ale nyní už měsíc nežere. Viděl jsem tu názory, že to může být (v případě že je to samec) tím, že si takhle zjara hledá samičku. Obávámse ale, jestli to nemůže mít něco společného s onou boulí.

Za každou radu ohledně boule i nežraní budu vděčný, díky :)

loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zdravím, rád bych moji otázku oživil. Uběhla nějaká doba a nyní už je to 2,5 měsíce co nežere. Doteď…
Michal M. 29.04.2012 19:54
Michal M.
Být ve Vaší kůži sbalila bych jí a upalovala bych k veterináři . Není to žádná sranda . Kamarádky už… poslední
Christie77 03.05.2012 14:15
Christie77

Zdravím,
rád bych moji otázku oživil. Uběhla nějaká doba a nyní už je to 2,5 měsíce co nežere. Doteď to zkouším zhruba jednou za týden. Posledně přilezla před myš, těsně před ní roztáhla tlamu, zase ji zavřela a odplazila se.

Případně myslíte, že by na ni mohl mít vliv to, že pár týdnů před posledním krmením jsem ji přestěhoval přes republiku do Prahy. Tady ale asi třikrát jedla. Vím, že je to pravděpodobně blbost, ale tak už mě napadají všemožné příčiny za tu dobu :)

Myslíte, že už se mám obávat a zajít za veterinářem?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...