Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem 1)Chameleon nemocný? 2)cvrčci vlhko

Mám mimčo chamika (6cm) a tak před 2 dny přestal papkat( teda z misky určitě nejí a ze země jsem ho nepřistihla) a pořád má žízeň, takže pije hodně a přes den docela i spí. A nikde jsem nenašla pořádnou odpověď, co mu může být. Má již týden zavříté očko (bere kapky - antibiotika), takže sním vykukne jen občas. Tak možná proto ta žízeň. Ale nechápu, proč nepapká a většinu dne jen spí. Do té doby byl čilý. Dnes, když jsem ho probudila,tak šel hned na větvičku a frčel zamnou ven a pak spal na listě u otevřených dvířek terárka. Jinak UVB mám Sylvania 8, vitamíny i minerály podávám každý den, terárko mám přímo od chovatele, takže to je bezproblémové:). A ještě se chci zeptat, cvrčky mám ve "cvrčkové přepravce" a i když jim tam vyměním plata, vyberu zbytky salátu atd. takže to tam mají jako nové, tak tam mají na druhý den strašnou vlhkost a i kapky tečou po stěnách, nevíte co stím? Moc děkuji

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Žiletkou? To fakt jde? Aby se mě nerozpadlo celé terárko :) takže buď zvětším větrání dole (od lišty…
pawlinka 04.05.2012 12:40
pawlinka
Žiletkou? To fakt jde? jasně, že to fakt jde. pokud to je lepené silikonem, tak to půjde v místech… nový
Aurifer 04.05.2012 12:51
Aurifer
To bylo řečeno obrazně:). Jen když budu dezinfikovat savem to nabarvené pozadí, nesleze ta barva? Kd… poslední
pawlinka 04.05.2012 20:17
pawlinka

Žiletkou? To fakt jde? Aby se mě nerozpadlo celé terárko :) takže buď zvětším větrání dole (od lišty až úpě dolů) a nb rozšířím nahoře a nb oboje? Jde mi o to, kde je lepší ho rozšířít. Stačí říct a hned jak dojdu z práce, tak jdu na to:).

Žiletkou? To fakt jde?

jasně, že to fakt jde. pokud to je lepené silikonem, tak to půjde v místech slepení řezat žiletkou nebo skalpelem. řeže se ten silikonový spoj, ne sklo samože ;-). Sklo se pak řeže řezákem na sklo, pokud to nezvládneš sama, nech si to udělat od někoho, kdo to umí nebo v nejbližším sklenářství.

Aby se mě nerozpadlo celé terárko

tak snad to terárko nedrží pohromadě jen strop, ne? U normálních terárek většinou drží u sebe ještě minimálně 3 stěny a dno, takže by se to rozpadnout nemělo.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru