Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Příšerně línej hrozňa

V podmínkách je jedna menší chyba, že podklad je písek kterej žádnou vlhkost nechytne, ale v období svleku rosím a to i na hada. Bydlení na písku má svůj důvod kterej nemohu prozradit. Dlouho se chystám udělat mu novy terárko a hodit lignocel. Ovšem výroba není jen obyč. zbouchání desek a navíc trošku větší terko do bytu 1+1, to chce hodně zapřemýšlet a to jsem s hadama jediný obyvatel. Odborník bez pochyb jsem, teď asi spíš na potkany, uznej 11 narozených a úmrtnost 0% je víc než slušny. No potkani tam jsou pro hady. Jestli jdou roztoči vidět prostým okem, nikdy jsem neviděl. Večer se had svlíkl a hrůza. Desítky kusů a zase šel pod sprchu abych mu zbytky svlečky co se na něm pořád držely odstranil sám.
Jestli se zadaří přihazuju aktuální foto s detailem jenoho poškozenyho místa na kožíšku ktery vzniklo když odmítl opustit úkryt při volné "procházce" po bytě a nutnosti méně šetrného vytažení. Had by se radši nechal rozškubnout, než aby opustil úkryt.
Rozl. fotek jen 1024x768, jestli si dobře vzpomínám byl tady problém s vkládáním fotek ve vyším rozl. Ale nevím co z nich vyčteš.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny