Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Uzovka Cervena - mnohonasobne parenie, co na nakladenie vajicok a dlsie otazky ...

Zdravim,

Pred 2 rokmi sme kupili 4 uzovky, kde by mali byt 3 samice (snow, amelano, anery) a jeden samec (klasika) do teraria rozmerov 120x50x50cm (nemienim diskutovat o tom ci je to malo alebo vela pre 4 uzovky). Kedze som este nechcel (sa mi zdaju este male, najmensia ma 85cm a najdlhsia 110cm) aby sa parili tak som (prezentovaneho) samca oddelil od samic cca pre 2 mesiacmi - ma malu ubykaci. Co sa ale stalo. Pred cca 2 tyzdnami som videl parenie. Hned mi bolo jasne ze predavajuci sa kopol (a poriadne ]:( ). Tak som prilozil toho odobraneho samca ... hned sa sparil s tou istou samickou. A do tretice vcera vecer sa sparil aj treti samec s jedinou samicou. Takze mam zopar otazok:
1. Je problem ze sa z jednou samickou sparili hned traja samci?
2. Samozrejme najmensia t.j. 85cm dlha je samica (amelano). Je problem ze samica ma len 85cm? Cital som ze by mala mat minimalne 100cm.
3. Co mam polozit do terarka aby som o vajicka neprisiel? Aky substrat (raselinik alebo nieco ine)?. Mam zobrat samcov prec aby nezozrali vajicka?
4. Kedy asi mozem ocakavat vajicka?
5. Aky inkubator odporucate (suchy / vlhky)? Aka teplota (ja si myslim ze medzi 27-28C)? Inak si inkubator postavim sam.
6. Co bude vysledkom tohoto vsetkeko? Myslim parenia. Aky farebna forma? Prvy sa paril Anyry, potom klasik a napokon snow (v priebhu 2 tyzdnov).

Privitam kazdu dobru radu ako najlepsie vyinkubovat (postarat sa o) mlade a pod.

Ako som pisal na zaciatku, nemal som este tento rok na plane mlade ale prirode nejak neviem rozkazat, tak z toho dovodu je to takto na rychlo a nestudujem net / knihy a pod. , ale ziadam o rychlu radu.

Dakujem a prajem pekny den.

Marian

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny