Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Užovka obojková

Dovedu si to představit. Taky do mě dáma strká, když zařvu na haranty v parku, aby nelámali ty stromy či cokoliv podobného a jednou od mně jeden extra drzej fracek, mohlo tomu být tak deset, dvanáct normálně dostal jednu dobře mířenou přes zádel, když byl ještě hubatej, s doporučením, ať si na mě přivede tatínka a já se postarám, aby mu přidal... nevím, způsob jakým mě to dítě oslovilo by mě ani nenapadlo v jeho věku použít, natož vůči dospělému. Svrběla mě ruka vrazit mu facku, ale ten zadek je bezpečnější... urazit mu hlavu, tak nevím... ]:) I tak vypadal, že se mu nikdy nic tak blahodárného nepřihodilo.
Škoda, že jí užovka aspoň párkrát nerafla. By holčičku brzo přešlo. Ono ji to přejde i tak.
Vážně by asi nebylo od věci holce buď dát dopis pro rodiče, že se obracíš na odbor pro životní prostředí, Ligu na ochranu zvířat, pro mě za mě třeba i TV Nova a vypsat příslušné paragrafy nebo jí říct, ať to doma vyřídí. Dlouhodobý pobyt v nevyhovující ubikaci je samozřejmě týrání, na to se dá hrát taky. Jestli ti nemůžou nějak uškodit...
Vlastně - co by ti mohli? Chtít zpátky akvárko? Na hada kupní smlouvu nemaj, na žáby taky ne, takže krádež to není - těžko by se ozejvali, že jim někdo ukradl chráněné zvíře. Horší je, že tady by bylo potřeba zabránit opakování.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny