Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Měření Regiusky

Pozeram, pozeram. Kazdy tu pise viac menej slusne. Jediny kto nedokaze prijat kritiku a pise tu jak keby si z bohom chodila do jasli si TY.
Nepride ti blbe, ze rybicky mas zavrete v akvarku cely zivot? Nebude lepsie ich raz za cas hodit na koberec nech sa trochu prevetraju? Rovnako vsetky zvierata v Zoo a podobnych zariadeniach. Ved v prirode maju miesta viac...

Neviem co je na tom tak zlozite ku.va pochopit, ze had (a celkovo 99% plazov) ma radsej svoj klud a nie nejake tahanie z terarka po rukach. had trochu polozi, najde potravu, nazerie a a travy. To je proste jeho zivotny cyklus. Sem tam si najde polovicku a trocha si uzije. To je vsetko... Raz za cas, ok, ale toto? Maznacik? Amethistinu na teba....Ta by ta naucila mazleniu.

Pokial nevies nic o chove ludi ktory tu pisu, tak vaz lepsie slova.

Este aj Piarista, Vosisak a Rocker by ta dali do vrecka (vedomostami). A to uz boli exoti v takom slova zmysle, ze kazdy jeden z nich sa takmer dostal do zverimexu (na predaj).

A len taka drobnost, ake mas podmienky v teraku? Pripadne skus sem vlozit nejake foto. Celkom by ma zaujimalo, ako si jej to tam upravila, ze tak rychlo skrotla :-);-)
Diky:-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny