Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Měření Regiusky

Nemužu si pomoct. Každý začínal a každý udělal popřípadě se mu ještě teď stane (i já tady mám určiě nejakou debilní otázku), že chybu udělá. A tady tohle téma mi přijde jako vtip:

Řidič v rádiu poslouchá redaktorku, Pozor pozor! Na E55 jede blbec v protismšru! Řidič se rozkřičí, cože? Jeden?!Tady jezdí v protisměru úplně všichni!

Přijde mi, že jsi ten řidič. Svou chybu prostě neuznáš. A pořád tady naháníš nějaké ego a podobné hógo fógo slovíčka, které si někdy slyšela a snad ani nevíš co znamenají. Místo toho abys napsala ano měli jste pravdu udělala jsem to jinak nebo se nějak alespoň taktně omluvila. Okamžitě kolem sebe začneš kopat jako malé děcko. Pokud ti vadí, že tady na to všichni reagují je to možná proto, že se podobné ,,chytré dotazy a lidé" každým dnem množí závratnou rychlostí a zakládají kvůli toho nové téma (podle mě zbytečně). Už jsem tady psal, že poradna je od slova radit ale rada Tobě je jako házet perly sviním. Snažili se ti poradit všichni dobře a já souhlasím s ostatníma. Snad se bude hadům dařit dobře :-)

Jinak měření provázkem je asi nejlepší. Hodně štěstí a úspěchů ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny