Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Člen chovatelského spolku

Co se týče mne, tak ráda si pokecám se stejně nebo podobně postiženými lidmi a vyměním si s nimi své názory a zkušenosti, ale zase na 2str. jsem nikdy neměla nějakou potřebu se přidružovat do nějakých spolků, ikdyž jsem byla vždycky ochotná tyto spolky podpořit, pokud jsem s jejich záměrem souhlasila.

Nicméně jsme s mým drahým polovičkou pasivnimí členy TSP, kam jsme byli přijati v podstatě bez vlastního přičinění. Prostě nám byly na jednom Terrabazaru strčeny do ruky průkazky, že si je máme vyplnit. Tak jsme to udělali :-D. Chodíme na některé akce, jako jsou přednášky a terrabazar, ale to jsme dělali i jako nečleni. Platíme členské příspěvky. To, jestli má pro nás členství nějaké výhody nebo ne nějak neřešíme- ty členské poplatky nám do rodinného rozpočtu zas tolik nezasahujou a člověk nemusí dělat pořád všechno kvůli nějakým výhodám, ne?.
Co se týče nějakých připomínek k TSP, tak žádné nemám- ti lidé ve vedení, co to dělají to dělají dobře, ve svém čase a z vlastní iniciativy. Věřím tomu, že pokud něco pokulhává tak prostě proto, že na to třeba zrovna ten čas nemají a nikdo jiný to za ně neudělá. Třeba já osobně zatím neudělala nic přínosného a asi těžko bych i něco vylepšila- nemám na podobné věci čas a možná ani zápal, takže jim to rozhodně nebudu kritizovat.

Co se týče KKT, tak jsem si přečetla podmínky pro přijetí a nějak jsem z nich nabyla dojmu, že ikdyž chovám jedovaté plazy a už relativně delší dobu, tak členem zas tak nutně být nemusím.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny