Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dotaz na chovatele "jedáků"

Tak samozřejmě nejsem upoután na lůžko, takže není problém se dojet pokochat do Brna, do Ostravy atd. po domluvě, pokud by byl někdo moc ochotný. Zejména mě zajímá druh cerastes cerastes, moc rád bych se na ni podíval v reálu a pokud by to situace dovolila i ukázku jak se s ní manipuluje, to bych byl "v sedmém nebi" atd. (samozřejmě pokud by se to zrovna chovateli hodilo a neobtěžovalo by ho to.)

@Reptimania - moc děkuji za reakci, já jsem ze Spytihněvi, takže to mám 2 dediny a i když nemáš (nemáte) zrovna hady které jsou mé vysněné, zajímá mě v podstatě vše kolem jedáků... Pokud bys měl někdy čas a moc by Tě to neobtěžovalo, velice rád bych se přišel inspirovat.

Pro vysvětlenou: I když vím, že podobní lidé zde nejsou zrovna oblíbeni, s chovem hadů nemám zkušenosti, chodím obdivovat ke známím užovky, krajty atd. Pokud umožní, tahám z tera ven, ale sám zatím nemám nic. Jednak nebyl čas kvůli stavbě baráku, ale již je to hotové a tak bych si rád začal plnit klukovské sny. Pro začátek bych rád krajtu, poté, pokud se mi to zalíbí (nepochybuji o tom) nějaké stromáky, případně, "útočnější" druh užovek a potom MOŽNÁ, pokud se budu cítit nějakého toho jedáka.
Sním o cerastes cerastes, ale z přečtení názorů do začátku zde jsem docela v rozpacích... Pokud bych sehnal Vipera Berus, myslím, že by to bylo úžasné pro naučení, ale co jsem se dočetl je s odchovy problém a odchyt nechce žrát... No nicméně je to hudba budoucnosti a snad zde do té doby naleznu někoho, kdo by mi naznačil správnou cestu.
P.S. To jen na vysvětlenou

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny