Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem V nejbližších dnech vychází šesté číslo TERAmagazínu! Přihlašte si odběr na www.teramagazin.cz!

Před několika dny bylo rozesláno šesté číslo TERAmagazínu. Kvůli omezení e-mailových schránek některých odběratelů již nebudeme časopis ve formátu PDF vkládat přímo do mailingu. Stažení časopisu proběhne přes odkaz umístěný v e-mailu. Toto opatření nám umožní rozesílat časopis aniž bychom byli omezeni jeho velikostí.

Dále si Vás dovolím upozornit na novou soutěž o ceny které věnoval e-shop Robimaus. Výherci si budou moci vybrat z knih, které jsou v nabídce e-shopu.

Také dokončujeme kalendář akcí, většina velkých, tuzemských akcí je již v kalendáři zavedena i s mapou. Kalendář umožňuje i naplánování trasy z místa bydliště na burzu s možností vytištění. V budoucnu jistě přibudou i zahraniční akce.

Nově je také testován modul inzerce. Nepředpokládám jeho masové využití, nicméně pokud se bude někomu hodit, vložení inzerátů je zdarma.


Uvítáme Vaše postřehy, rady co zlepšit, návrhy co změnit. To, že máme shánět další a kvalitní autory víme a snažíme se, ale pokud má někdo konstruktivní nápad, tak sem s ním. Bez zpětné vazby se všechno dělá špatně.


teramagazin.cz
Díky A.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny