Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Co říkáte na návrh nového designu sazby? Přihlašte si odběr, ať nepřijdete o sedmé číslo:)

Ahoj,

mě osobně se více líbí design čísla 5. Je celkově jednodušší a důraz je kladen spíše na obsah, přehlednost a čistotu stylu.

V novém návrhu mi přijde několik věcí zbytečných:

- boční svislý červený pruh podle mě jen zabírá místo, informace o tom, zda člověk čte o ještěrech nebo o soutěži je zbytečná. Barevný obrázek s logem časopisu je také k ničemu. Navíc je to barevnější než fotky v článku.

- úvodní strana působí trochu přeplácaně, jedna hlavní fotka působí lépe.

- "zařazení" také zbytečně roztáhlé a spolu s obrázkem zabírá půl strany. Téměř se tam nevejde vlastní text.

Musím říct, že na novém designu mi nepřijde zajímavé nic a doufám, že zůstanete u designu, který je použit u čísla 5/2012. Navíc díky těmto úpravavám již na čtyřech stranách, jedna stránka přibyla. To znamená, že vydání číslo 5, by s novým designem mělo o 10 stran více, místo 40ti by mělo 50 stran a to je podle mě nesmysl.

Tento nový návrh mi připomíná nepovedenou webovou stránku.

Ideální je černé písmo na bílém podkladě, barevně by měli vynikat fotografie k článkům a celek by měl působit čistě a přehledně, to je můj názor. Původní vzhled časopisu (5/2012) je opravdu dobře udělaný.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny