Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem křeček vs myš

no standardní obrázek přírody, jak ji v pokřivených zrcadlech své mysli vnímají snad jen někteří potrhlí veganští, ve městě vyrostlí, skutečné podstaty přírody neznalí samozvaní rádobyochránci, kteří se ve volném čase starají o týraná myšata...
:-D:-D To je přesné :)

tak ono potkani jsou prostě predátoři a je otázka času, kdy si to bydlíce vedle kořisti uvědoměj. A jakýkoliv drobnější hlodavec je pro ně ta kořist (pokud teda spolu nevyrostli v 1 hnízdě, když se třeba podložila holata jiného druhu pod potkanici s potkaňatama, tam to potom problémy nedělá). No a křečci jsou docela houževnatí, takže při rvačce to může schytat i ten potkan. Džungaráci tak draví nejsou, takže ti myš nevidí jako kořist (ale třeba křeček polní jo).

Jinak ptal se mne jeden dobrák, co ode mne bral mládě křečkomyši, jestli ho může mít v kleci s morčátkem, že se krásně snášej, papkaj spolu z mističky atd...tak jsem mu odepsala jestli chce jednoho dne najít morčátko rozebrané na součástky, tak klidně. On tomu nechtěl věřit, tak je nechali spolu. Až krysák začal dospívat a rozhodl se hájit si teritorium. Morče ráno našla klukova přítelkyně a měla z toho nervový otřes, protože bylo doslova otočené na ruby a částečně prorvané mřížema klece.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny