Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Velikost ročního leguána

Napíš značky tych žiaroviek,to je tak zložité?Vyhneme sa dohadom...
To,že lozí z jednej strany na druhu,to je to,čo som písal,že si bude vyberať a teplota v terku je ok.
Všetky druhy ovocných stromov,potom v menšej miere lipa,breza...v tom odkaze ich pár vymenovaných je.
Takto kŕmim ja:
Hlavnou zložkou potravy sú listy a listová zelenina: Listy a kvety púpavy, lucerka, ďatelina, skorocel, vika siata, hluchavka biela, žerucha, rukola, roketa, polníček, listy aj kvety ibišteku, pór, čakanka, listy kalerábu, mrkvová vňať, listy jahôd, malín, ostružín, viniča, ríbezle, moruše, kvety a listy všetkých ovocných stromov, ruže, muškáty, listy lipy, brezy.
V zimnom období,keď nie je dostatok prírodnej potravy kŕmime aj zeleninou: tekvica, cuketa, dyňa, zelená fazuľka, strúhaná mrkva, petržlen, paštrnák,zeler, červená repa, listy redkvičky,kalerábu, šalátová uhorka, paprika,čínska kapusta. Ovocím kŕmime málo, iba ako spestrenie potravy, alebo mlsotu ako odmenu:jablko,hrozno,banán,jahody,mango,avokádo,hr uška,čerešne,slivky.

Do stravy môžeme tak 2x za 14 dní pridať pre spestrenie varenú neosolenú ryžu, pšeničné klíčky, mungo fazuľu, bezvaječné cestoviny,ovsené vločky-ale leguánom starším ako 1 rok.

Zeleninu a ovocie nastrúhame strúhadlom-pri krájani hrozí udusenie kúskami potravy.

Na trhu boli aj kvalitné granulované krmivá na rastlinnej báze,ale sú čoraz menej dostupné, pri kúpe si treba dávať pozor na zloženie,lebo niektorí vyrobcovia pridávajú rôzne živočišne, najmä rybie prísady. Ja vôbec takéto krmivo nepoužívam.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny