Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Povolení na chov jed.hadů

Víš co? Co se týče povolení k chovu a všeho kolem pro zvířata vyžadující zvláštní péči , tak nejlépe uděláš, když si po laskavém přečtení toho odkazu zajdeš přímo na svou mítně příslušnou KVS, kam spadáš a vyzpovídáš si tam úředníky. Páč ti k tomu řeknou co je třeba a navíc si aspoň zjistíš, kdo tam sedí. Jestli PP- pitomec prudil, nebo úředník, který si k tobě za účelem kontroly zajde vypít kafíčko a vyplnit formulář. Vyplníš si formulář a zaplatíš kolek. Úředník přijde zkontrolovat, jestli máš vybavení způsobilé k chovu zvířete vyžadujícího zvláštní péči (ubikaci vyhovující potřebám zvířete a zajišťující, že ji zvíře samovolně neopustí a nejlépe uzamykatelnou místnost) ablablabla..to je všechno dohledatelné, tak proč to psát znova. Navíc ti to na tom KVS řeknou.
Chovat bez povolení je přestupek a je za to mastná pokuta. navíc pokud se ti něco stane a ještě k chovu nemáš povolení, o to víc si na tom média smlsnou a budeš tuplem za blba. A v očích mudlů to vrhne špatné světlo na nás všechny ostatní chovatele, viz ty různé diskuze "inteligentů" pod příslušnnými články.
Co se týče toho svedení to na berusku- v tom případě bych doporučila plánovat pořízení jedovatého hada na dobu, kdy budeš dostečně duševně zralý na to, abys pochopil, že blbá výmluva tě může stát zdraví. A v závislosti na tom, co chceš chovat- není evropská zmije jako evropská zmije- pokud tě nabere třeba lebetýna, tak počítat s tím, že to třeba taky nemusíš ustát.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny