Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Já jsem alergik odmalinka, píchali mi injekce, ládovali prášky, nakonec zakázali styk se zvířaty na…
Elvinerha 21.09.2012 16:44
Elvinerha
Elvinerha, u mě to tak bohužel nefunguje, taky jsem byla paličatá a řekla si buď já, nebo alergie. K… poslední
Alamagoosa 23.10.2013 22:54
Alamagoosa

Já jsem alergik odmalinka, píchali mi injekce, ládovali prášky, nakonec zakázali styk se zvířaty na které mám alergii a v sezóně nechodit moc ven.

Já jsem ovšem od přírody paličatá, takže jsem lítala po polích, začala jsem víc chodit k našemu psovi, pořídili jsme papoušky, později kočky. Dnes mám v pokoji papouška, hlodavce, terarijní zvířata. Občas si kýchnu, občas se mi hůř dýchá (dřív například když jsem byla v přítomnosti psa, jsem se začala dusit). Ale vyhýbat se styku s alergeny = různými zvířaty je blbost. Tělo si na to časem zvykne a reakce jsou minimální. Alespoň já to tak mám a co jsem četla tak to tak má víc lidí.
U pylů mi to bohužel nezabírá :-(, takto to mám pouze u zvířat.
Sice mám při ruce prášky na alergii i inhalátor, kdyby náhodou, ale už se mi to dlouho nestalo.

Elvinerha, u mě to tak bohužel nefunguje, taky jsem byla paličatá a řekla si buď já, nebo alergie. Koupila jsem si potkana, bílou myš, psa jsme měli od mých dětských let (na zapřenou před alergoložkou) :-D Ty dva roky, co jsem měla ty hlodavce jsem myslela, že umřu a doktorka mě podezírala, že jsem pozitivní na TBC :-D Rozjely se mi alrgie na pyly, a když jsem spala u kámošky, co měla morče, měla jsem do rána hlavu jak pátrací balon. Bohužel dodnes nic moc, bez léků ani ránu. Zachránil mě leguán, na toho snad alergii nedostanu. Časem bych ráda ještě felsumky a gekona obrovského. Bez zvířat si to neumím představit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru