Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Povedený inzerát III

:-) Hezkej inzerát. Ale i tak v něm vidím několik marketingových chyb. Ale protože jsem charakter, tak dám "Františkovi" několik rad grátis, aby věděl jak to příště vylepšit.
Předně je důležitý se na focení inzerátu předem důkladně připravit fyzicky. Takže je nezbytné navštívit alespoň 2-3x činkárnu a trochu si zobnout nějakých těch steroidů. Poškození jater a ledvin není třeba se obávat, páč ty už jsou stejně v řiti z chlastu:-). Poté je velmi dobré už vymakanou figuru narvat do nějakýho tílka a můžeme se směle fotit.
Tady přichází čas zmínit nabízené zvíře. Na fotkách výše je jasně vidět chyba, že zvíře působí na fotce moc dominantně. Pro skutečně kvalitní inzerát je nutný aby na fotografii bylo zvíře co nejmenší a nezabíralo hlavní část fotografie. Takže by bohatě stačilo, kdyby nabízený leguán seděl někde v teráriu v pozadí, nebo se krčil někde v rohu fotografie. Ideální by samozřejmě bylo, kdyby na fotografii nebyl vůbec. Místo něho je vhodné zvolit nějaké předměty, které se zvířetem vůbec nesouvisí, např. poloprázdnej lahváč, kuchyňská linka, obrovská činka, pes, rodinní příslušníci, náhodní kolemjdoucí apod.
Pokud je toto splněno,šance na prodej zvířete se rapidně zvýší, ale aby se ta šance blížila 100% ještě to chce jednu drobnost.
A tou drobností je certifikát dosvědčující cokoliv. Tento certifikát si vyrobíš třeba ve wordu. Jestli ovšem práci na PC dostatečně neovládáš, nevěš hlavu. Postačí když takový certifikát napíšeš ručně třeba na toaletní papír (raději nepoužitý). Vypovídající hodnota toho certifikátu se tím nijak nemění.
Tak to je asi vše. Snad jsem na nic nezapoměl. Přeju hodně štěstí při prodeji :-).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny