Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Povedený inzerát III

Z finančních důvodů PRODÁVÁM terárium Š 100 x H 60 x V 80 (kompletně vybavené! - 2 květináče s noční a denní žárovkou, teploměr, 2 misky, klacky, kameny, dekorativní sošky, bazének, "jeskyňka", písek, 6krát větrání - horní a postranní), které bylo vyrobené na zakázku v srpnu 2012 - původní cena 6.000kč + vybavení.


Dále k tomu z osobních důvodů DARUJI agamu vousatou (pořízená v listopadu 2010).


Možnost také plastového boxu na přechovávání krmného hmyzu, který je vybaven čtyřmi vyndavacími trubicemi, kterými lze hmyz pohodlně dávkovat - PC 600kč.


Pouze do dobrých rukou a nejlépe někomu zkušenému, i když je to velice nenáročná ještěrka, pár věcí vám k ní potřebuji říct - Její příběh - 3.6.12 nám na výstavě aqua-terra-flora řekli, že naše agamka má dědičnou chorobu, že už se v životě nepostaví na zadní nohy, že má špatnou funkci nadledvinek a že má rozpad kostí,..úctyhodně zamrazit a nechat odejít a pořídit novou..což na to jsem samozřejmě nepřistoupila, zabrouzdali jsme po netu a balíme sarančata ve vitamínech (prášek), 28.7. nám známý -co se vyzná- doporučil píchat do slabin B12, 5.8. jsme to prvně zkoušeli - Izzie najednou hyperaktivní, plná života, leze do těch nejvyšších míst v terárku..9.8. jsme dávali poslední injekci, od té doby nebylo potřeba..:))
Ta pohádka ale byla jinak: agamu vousatou jsme pořídili v listopadu 2010. Hodně jsme si s ní hráli, pouštěli jsme ji na volno po bytě, bydlela v akváriu po rybčkách umístěném na okením parapetu. Jenže postupně začala divně chodit a začala mít nějakou divnou tlamičku. Když už ani nemohla chodit a dokonce ani papat, tak jsme použili Seznam.cz a zjistili jsme, že agama má mít terárium a má se jí svítit lampičkou. Ale tu jsme jí do akvária dát nemohli, protože ke skleněnýmu stropu nešla přidělat. tak jsme rozbili prasátko a koupilí jí to terárium. Ale agama nechodila a nepapala, ani když jsme ji dali do toho terária. Tak jsme se ptali na akva-tera-flóře a tam nám řekli, že agamě asi chybí vitamíny a že jí máme něčim naočkovat, tak jsme to udělali, ale já si nepamatuju co to bylo. ale gama zase začala chodit a papat a od té doby je plná života. Ale má křivou tlamičku a nožičky, protože má asi nějakou vrozenou vadu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny