Předmět Autor Datum
Nemluvím z vlastní zkušenosti, ale v Akvateře v Plzni mají B.orientalis bez jakéhokoliv zvláštního z…
Hroznak 26.10.2012 14:29
Hroznak
Nemluvím z vlastní zkušenosti, ale v Akvateře v Plzni mají B.orientalis bez jakéhokoliv zvláštního z…
JaBula 27.10.2012 14:08
JaBula
tak ono ani v zoo to neni zrovna nezamořený, šelminec je kapitola sama pro sebe :-D, musim za klukam…
Uroboros 27.10.2012 14:25
Uroboros
tak ono ani v zoo to neni zrovna nezamořený Vsak prave. A i tam to obvykle zacina zatahnutim svabu… poslední
JaBula 27.10.2012 18:12
JaBula

Nemluvím z vlastní zkušenosti, ale v Akvateře v Plzni mají B.orientalis bez jakéhokoliv zvláštního zabezpeční normálně v terárku v expozici. Zas takoví nezmaři to nebudou, orientalisové nelétají a rusové minimálně, podle mého skromného názoru musí víko z hustého drátěného pletiva a vazelína stačit.
Veselejší bude asi chov periplanet :-D

Nemluvím z vlastní zkušenosti, ale v Akvateře v Plzni mají B.orientalis bez jakéhokoliv zvláštního zabezpeční normálně v terárku v expozici.

No, k tomu je ale potreba dodat, ze pak stoji za to byt v akvatere pres noc. V dobe, kdy byl v hornim patre nad expozici jeste byt tam byl opravdu zazitek prespavat. Toho krmeni vsude kolem...:-).
Kazdopadne - s blatama zkusenosti nemam, muzu prispet jen amerikanama a australazijkama...

tak ono ani v zoo to neni zrovna nezamořený, šelminec je kapitola sama pro sebe :-D, musim za klukama do akva zajít... amerikany jsem kdysi měl a nějak extra mi nevadily, ale snad nic je nechtělo žrát, tak šli z domu, teď rozšiřuju šváby kvůli jejich biologii a pozorování, tak tahám domu leccos :-)

tak ono ani v zoo to neni zrovna nezamořený

Vsak prave. A i tam to obvykle zacina zatahnutim svabu pro krmne ucely, pripadne pro ucely vyuky, jak tomu bylo treba i u nas na fakulte :-).
Co se tyka krmenim amerikanama - mrazene davam bodlinum, chamik, geko, bazilisci i eublici mi je taky zerou, i kdyz si matne vzpominam, ze velkou nechut k nim projevovaly treba felzumy.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru