Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Duvilax??

Duvilaxu je vic druhu, pro terarijni ucely se hodi duvilax-prisada do stavebnich smesi.. Pridanim duvilaxu treba do lepidla, betonu a podobne zlepsis plasticitu, pochybuju ze to nekdo z teraristu dela. Mimo jiny duvilax funguje jako skvely lepidlo, ktery po zaschnuti zpruhledni takze se tim dobre lepi pisek a jiny veci na pozadi.V podstate cokoli s tim duvilaxem smichas, to ti slepi. Nikdy jem po duvilaxu nepretiral bezbarvym lakem a nikdy jsem zadnej problem nezaznamenal.

Takze postup u tvyho terarka by mohl bejt nasledujici.. na vytvarovanej polystyren naneses postupne, s dostatecnejma prestavkama mezi jednotlivejma vrstvama aspon 3-4 vrsty lepidla na obklady, nekdo do prvnich vrstev pridava face jako takovou armaturu ktera to pevni a pozadi pak nepraska(ale kdyz dodrzis ty prestavky mezi vrstava tak, aby predchozi vzdycky dokonale zaschla a nebudes mit lepidlo rozredeny uplne na vodicku ale spis takovou kasi a bude to vysychat pozvolna a nevysusis to nejak zprudka tak nepopraska ani tak) ale je lepsi pouzit flexilepidlo.
Az budes spokojenej s tloustkou vrstvy tak muzs pouzit prave duvilax, tim potrit vzdycky cast pozadi a zasypat treba piskem, pak to po zaschnuti ometes, mista kde se to nechytlo znova natres a znova posypes a mas to hotovy...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny