Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem želva nádherná - jak včas rozeznat nemoc? Prosím o radu

Tam už jsme na začátku problému. Týhle holce pomůže jedině to, že se pujde k někomu podívat jak to má chovat. Aby někomu umřeli 3 TSE po sobě je fakt umění, zvláště při podmínkách co psala. Já dával TSE pryč po 23 letech a byly odmalička, vždycky stačila pouze výhřevka a kuřecí nebo filé. Jak pokročila doba a osvěta tak UVB, filtr a pestrá strava...
-----------
Jinak ano, voda bývá teplejší, ale už jsme tam opět u toho, že želva se musí mít kde zchladit (otvírání huby bývá většinou problém s vyrovnáváním teplot) a taky to, že to reptiglo 10.0 je potřeba dát maximálně 10cm od slunění, jinak je neúčinné - tím pádem i tahle potvora trošku vytopí místo ke slunění a je tam vše jak má. Těch možností je samozřejmě více, zvláště u tohodle druhu.
-----------
Zkusím ti dohledat to rozmnožování, dělali to študáci v rámci seminárky. Nějaký vajca semtam vykopal nákej pes, pár mládat viděli ve vodě. Problematika to je spíš dlouhodobá, ale bylo na místě výskytu bahenek a dle mapy výskytu TSE doma a zprůměrování teplot to odpovídá minimálně mezním hodnotám pro rozmnožení. (když to řeknu blbě, pokud ty vajca želva prdne do hnoje, teplota na líhnutí bude vždycky)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny