Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rack pro Python regius

Splňují některé rack systémy podmínky chovu, které jsou uvedené v tomto článku?
Tak ono by to především chtělo si uvědomit, komu takovéto články směřují. Člověk, který už má nějaké zkušenosti a chovatelský cit to není. Člověk co ta zvířata již nějaký čas chová ví, co kde může.. Takové články jsou směřovány k začátečníkům, lidem (prozatím) bez chovatelského citu.. Rozměr co je tam psaný spousta lidí beztak zmenší ("když je tam psáno 100x60x60, tak 90x50x40 taky přeci musí stačit") S takovým přístupem jsem se nejednou setkal a i to je jeden z důvodů. Dále když už žehráte na racky, tak by nebylo špatné si uvědomit, co zrovna hadi mají za potřeby.. Ono srovnávat třeba hady s jinými zvířaty (jak už tu někteří experti činí) je mimo. Já osobně regiusky v racku nemám, ale dokážu si to i u sebe dost dobře představit..

Zajímavé, že ti samí lidé často nadávají na to jak si plaza pořídí každý debil, který ho pak umoří.
Nějaké osobní zkušenosti? Nemá smysl aby kuře učilo slepici. Myslím, že ti pánové, kteří v racku zvířata množí a neumoří je jako nějaký "debil" jak říkáš, který sice hada (gekona, želvu - dosaď si podle libosti) krásně pojmenuje, každej večer ho náramně poňuchňá, povenčí po chladné podlaze za otevřených dveří a oken, to aby měl pohyb na čerstvém vzduchu, když je chudinka furt zavřený, nepotřebují aby jsme jim radili, jak mají chovat zvířata. Většinou tací, kteří neudrží naživu půl roku guttatu (obrazně řečeno) žehrají na ty špatné, kteří úspěšně množí zvířata o kterých se jim samotným ani nesnilo..

Ostatní věci (zvláště pak tu snůšku nesmyslů o profících, penězích, množitelích a sklenicích od okurek) netřeba komentovat, to už je pouze ztráta času.. Navíc o rack systémech se tu už napsalo dost.. Kdo chce si informace najde.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny