Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rack pro Python regius

Zdravim,
mláďata v racku odchovávám již několik let a proto jsem se rohodl, že postavím rack i pro dospělé regiusky. Problém je v tom, jaké plastové bedny mám použít. nejlépe by mi vyhovovaly svými rozměry tyto z JYSKU catalog bohužel jejich cena je trošku vyšší a nedají se koupit bez víka. Navíc mají ze spodu kolečka, které také nejsou ideální. Dále by připadaly v úvahu tyto z IKEY http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/4010297 8/#/00130129 Tady je cena příznivější, ale zdají se mi moc široké. Nebo tyto: http://www.centrumobchodu.cz/Kuchyn-a-domaci-potre by-S4/Nadobi-a-pomucky-C257/ulozne-boxy-K1371/Box- ulozny-Curver-4686-sv-hneda-QUASAR-30L-viko-Rattan -I114289.html ale jejich rozměry pro dospělou samici by asi byly nedostačující.
Proto bych Vás chtěl požádat, jetli by někdo z Vás nevěděl, kde by se daly sehnat nějaké bedny, které by svými rozměry byly ideální pro chov python regius.
Předem děkuji za odpovědi.
P.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Inak este teda k povodnej dileem PYTHONa ohladom boxov. Mam doma nejake IKEA boxy SAMLA na mladata (…
Bic0 13.11.2013 23:29
Bic0
Zdravím všechny, chtěl jsem se zeptat na nelepší typ beden a zkušenosti s nimi? na IKEA boxech mi v… poslední
Majky_Tom_1 14.12.2015 16:06
Majky_Tom_1

Inak este teda k povodnej dileem PYTHONa ohladom boxov. Mam doma nejake IKEA boxy SAMLA na mladata (pevny ciry material), aj velke KOMPLEMENT (pevny mliecny material). Nedavno som kupil nejake boxy v HORNBACHu (pevny ciry material) a dnes som drzal v ruke tie z JYSKu (rovnake predava MOBELIX). Kolieska sice mozu byt celkom fajn lebo sa to lahsie posuva v racku ale material toho posledneho je vyrazne tensi ako u tych IKEA a HORNBACH. Priamo v obchode so videl asi 3 nalomene boxy co vo mne vzbudilo nedoveru. Navyse vnutorna vyska boxu bez koliesok je 16cm co je najmenej. Nizsie su uz len male IKEA SAMLA boxy. Budem teraz robit rack na mlade hady a budem zrejme kupovat tie z HORNBACHu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru