Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Zkušenosti s prodejci švábů

Zdravím teraporadnu. Chtěl bych se podělit o zkušenosti s prodejci švábů blaptica dubia a zároveň se zeptat na pár otázek.

Pár měsíců zpátky jsem si objednal od Miroslava Čady šváby blaptica dubia za 1000kč. Jedinná podmínka byla velikost nad 3cm. Pan Čada psal že menší než 3cm fakt nejsou. Následně mi přišel balíček s cca 550ks šváby (0,5-1cm), takže mě podvedl. Nakonec mi vrátil zpátky alespoň 200kč, ale i tak jsem na tom značně prodělal. Doted jimi ještě nekrmím, protože jsou stále moc malí.

Další je prodejce Pan Radek Černý a majitel stránek blapticadubia.cz..
V 8mém měsíci jsem si objednal šváby blaptica dubia rovněž za 1000kč. Platil jsem předem převodem na učet, aby vyřídil moji zásliku co nejdříve. Po dvou měsících vymlouvání z jeho strany jsem se rozhodl chtít zpět peníze. Už měsíc neodpovídá na emaily a nebere ani jeden ze svých 3 telefonů. Přitom už jsem od něj asi 3krát odebíral (ale ne převodem na učet) a vždycky byl solidní a rychlý a byla dobrá komunikace, takže opravdu nechápu takové chování ze stran prodejců.

Chtěl jsem se zeptat, jestli máte i vy nějaké takové zkušenosti s prodejci?případně jestli někoho můžete doporučit, nedoporučit? A taky by mě zajímalo jestli se s takovými podvody dá něco dělat? Díky moc za Vaše příspěvky

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny