Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pavouk-obecné podmínky

Dobrý podvečer přeji.
Minulý týden jsem ssi kupil cvrčky a v bkraičce jsem našel cca 0.5 cm velkého pavouka,dal jsem ho do krabičky od cvrču,tam jsem mu dal na dno lignocel s pískem a pár větviček.Již po týdnu se svlékl a myslim ,že sežral 1 microcvrča.Boužel nemám dobrý foták tak nemohu vyfotit,ale vubec netuším co by to mohlo být za pavouka,nebo alespon druh.. :-/ .
Mohl byste mi někdo poradit nějáký univerzální podmínky pro pavouky?Podle mě je to spíše stromový druh než hrabavý,ale nevim mno v pavoukách se něják nevyznám.Všem dík

Předmět Autor Datum
zřejmě snovačka hnědá nebo třesavka, ty bývají v cvrčkách nejčastěji. Nejlíp se chovají tak, že jsou…
Aurifer 24.11.2012 19:53
Aurifer
Na volno ho nenechám to by mě mamka vystěhovala :D Ale asi mu ze starého akvárka udělám terárium a p… poslední
Plácal 24.11.2012 20:22
Plácal

zřejmě snovačka hnědá nebo třesavka, ty bývají v cvrčkách nejčastěji. Nejlíp se chovají tak, že jsou na volno po místnosti, kde se odvděčí tím, že se ukrutným způsobem přemnoží a už se jich nikdy nezbavíš ;-)

Pokud ho chceš chovat v krabičce, tak můžeš. Chtěj spíš sucho než vlhko, substrát nepotřebujou žádný. Udělaj si pavučinu a v té sedí. Občas mu tam stříkni trochu vody a hoď cvrčka, to je celé.

Na volno ho nenechám to by mě mamka vystěhovala :D Ale asi mu ze starého akvárka udělám terárium a podmínky tedy jak řikáš suché a nějákou tu větev.Doufám ,že vydrží ,je to moje první zkušenost s pavoukem (tedy až na ty co sem chytil venku ).Díky za odpověd :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru