Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Varanus salvator

Díky za příspěvek,
já plánuju mu nahoře na ten úkryt udělat vrátka na pantíky, abych na něj mohl občas juknout, jestli žije, a zkusim to spojit vždycky s nějakým pamlskem.
No do bazénku se mi chodí vyprazdňovat pravidelně, podle toho v podstatě většinou poznám, že byl venku. V bazénku nespí (resp. spal tam asi jednou), teď spává zásadně v bedýnce, dříve spával i pod novinama nebo občas v dost bizarních polohách pověšený na stěně terária na polici, případně vedle bazénku. Každopádně bazének budu muset zvětšit, protože mam pocit, že z toho co tam má teď už pomalu vyrůstá, proto tam taky asi tráví méně času než dřív. Ještě bych se Vás rád zeptal, jestli mu bazének nějak vytápíte? Já měl pod bazénkem/lavorem topný kabel, takže voda byla neustále vlažná, nicméně jsem ho před nedávnem dal pryč.
Aktivita toho mého rošťáka je následující - vstane - jde se nahřát - vykoupat - pokud něco je tak to sežere a následně zaleze a už nevyleze (žádné další nahřátí). Nevim tedy jestli to takle dělá i když tam nejsem, ale předpokládám, že jo. Jinak taky se stává, že stačí abych vešel do místnosti (třeba kolem poledne) on mne zaregistruje, počká až odejdu a pak zaleze a už nevyleze do druhýho dne.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny