Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Varanus salvator

Bazének u těchto nevytápím páč v místnosti kde jsou je cca 26-28°C bazénky jsou poblíž UV+topné světla a to je tak akorát.Ono se jim ale také nechce do vody pokud mají teplotu v terku OK a bazének v chladné části a voda má jen pod 25°C.

No pokud by byl stále zalezlej=tam je to trochu jiné než stále pod světlem a to= stále pod světlem=příliš chladno a musí se napařovat.

Stále zalezlej jen občas jde ven==tak tady to je složitější v nejlepším případě mu je teplo,nemůže uniknout paprskům UV či topné žárovky---no a co nikomu nepřeji je tu možnost nějakého jiného problému.

Jinak jsou filutove jak jsem psal vynech jedno krmení(předpokládám krmíš ráno) a snaž se mu v tom udělat hockei nakrm odpoledne že zkusíš dát to holátko z peanu či misky.
Když příjdeš do místnosti a on bude venku tak " dělej že tam nejsi nekoukej na něj třeba jdi zády k němu" on bude pozorovat,že se nic neděje a časem si na pohyb zvykne.

Při tomto zvykání je také docela důležité jak je nádrž umístěna =pokud je přímo na zemi a ty koukáš na něho zvrchu trvá to déle než když je nádrž výše a koukáte si z " očí do očí" ale časem je to fuk.

Dám ti jako ukázku umístění mé nádrže na vodu+úkryty(které ale nevyužívá)samička.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny