Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pomožte mi prosím o identifikaci barevné formy Guttaty

Všech 7 užovek mám jen od chovatelů, nebo svůj odchov a opravdu sem na nich nešetřil. např. Amel striped het snow od pana Cieplého sem kupoval v roce 2008 po 1350,-ks/ vzal sem si nepříbuzný pár stejné barevné formy. Od tohoto páru mívám krásné mláďata (amel.striped,snow striped, a anery striped). Z těchto snožek sem si nechal jednu samici snow stripeda a právě proto sem tu dával jednu otázku, JAKÉHO SAMCE K NÍ aby byly nějaké pěkné mláďata.
atp. i s ostatníma mýma hadama. Neznám sice všechna jména oněch chovatelů, ale všechny (až na tu Sunglow-tu mám z teraburzy, ale taky od chovatele) sem si vyzvedával přímo u nich doma a taky sem si hezky očíhl v jakých podmínkách jejich chov probíhá.
Ale právě mě zaráží že když jdu na teraburzu, tak někdo má u stejného zbarvení Sunglow a někdo amelano atp. Pak aby v tom nebyl guláš. Třeba u toho "Miami phase" sem bral mládě a vypadalo jako světlejší klasika. Třeba pan cieplý mi psal že je to hodně pěkná klasika, ale to se mi moc nezdá, vždyť od toho jsou ty barvy pojmenované né? Nemůže přeci být klasika v "10" barvách!?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny