Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem CITES - registrace odchovů

Chtěl bych domů pořídit suchozemskou želvu, asi 2-3 kousky nejspíš nějaký běžný druh. Informací mám dost a studuji dál, ale...
Celý den si pročítám stránky a informace o CITES a spíš by mě zajímalo, jak je to s registrací odchovů? Všude (TP, MŽP, i různé weby) se uvádí spíš o nákupu již jedince s doklady a co všechno musí zvíře mít, co nemusí a kde registrovat a jak registrovat ;-) Nikde jsem ale nenašel (omluvte mě jestli jsem to přehlídl) jak postupovat při registraci odchovů. Dejme tom, že se mi podaří odchov želv podléhající CITES, budu mít mladé na prodej. Jaké jsou podmínky a poplatky na KÚ? Jak postupovat v případě odchovů třeba Zamenis longissimus?
Jestli už to tu někde je, stačí do mě trochu kopnout, nastuduju sám..díky :-)

Předmět Autor Datum
Ahoj to prvé máš asi nastudováno tak k těm podmínkam pokud se pletu tak prosím opravit=CITES A(prej… poslední
Petrš 28.12.2012 19:16
Petrš

Ahoj to prvé máš asi nastudováno tak k těm podmínkam pokud se pletu tak prosím opravit=CITES A(prej chtějí i B)?musíš hlavně vlastnit originál(žlutý)CITES rodiče=zaregistruješ stačí KU.a v případě narození mládat a následný prodej ZAŽÁDÁŠ na KU (pokud dané zvíře není již vyjmuto) o vydání výjimky ze zákazu 1-20 exemplářů je každý kus za 100 Kč.Kopije originálu rodičů 30 Kč.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru