Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Beetle jelly

Dan má zřejmě kvalitnějšího strejdu ;-) - no, co jedáky máš přeci rád, troška jedu Tě nezabije :-x
Možná by nebylo od věci si přečíst vlákno od Aurifer, které bylo nedávno na nástěnce a týkalo se stížností dotazovatelů na způsob odpovědi zde na terraporadně, možná by jsis ho měl vzít k srdci :puff:
Musím se zastat Radek1, protože se nejednalo o žádný typ dotazu mám akvárko 30x30x30, co do něj můžu dát, nebo chci ještěrku, řekněte mi, co všechno potřebuje,ale je vidět, že dotazovatel hledal, nenašel, a proto prosí o radu a od toho by terraporadna měla být. Pokud nechceš poradit, tak je zbytečné sem psát, působí to na mě jako tendence lidí se vyjádřit ke všemu, i když tomu nerozumí - viz. - nejsem broukař, ale...

Děkuji za informaci, že beetle jelly jsou z Japonska - nevěděla jsem. Vzhledem k tomu, že nemívají popisky ani složení na obale. Je sice hezké, že mezi Japonci jsou nejvyhlášenější broukaři, ale už jen to, že prodávají něco bez popisku na mě nepůsobí nevěrohodně.
A určitě nesouhlasím s názorem, že mají lepší vztah k fauně než Evropani. Národ, který jí zvířata za živa a zabíjí delfíny, což je celosvětové dogma a ještě krutým způsobem - viz film ThE Cove nemá pro mě vztah k přírodě, nemají ho k sobě, natož k zvířatům.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny