Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Beetle jelly

Tamika:

Pokud nechceš poradit, tak je zbytečné sem psát
působí to na mě jako tendence lidí se vyjádřit ke všemu, i když tomu nerozumí
to přesně sedí na tebe a tento tvůj příspěvek,já v něm nic k tématu nenašel...
viz. - nejsem broukař,ale...
nepovažuju se za broukaře,přestože jsem choval a odchovával brouky dřív,než ty jsi byla na světě.
beetle jelly jsou z Japonska - nevěděla jsem. Vzhledem k tomu, že nemívají popisky ani složení na obale
Japonci jsou nejvyhlášenější broukaři, ale už jen to, že prodávají něco bez popisku na mě nepůsobí nevěrohodně
http://www.arachnoboards.com/ab/showthread.php?223 221-Beetle-Jelly-From-Japan-(Jelly-You-Haven-t-Seen-Before!) např. tady a tady : http://www.google.cz/search?q=beetle+jelly+ingredi ents&hl=cs&lr=lang_cs&sa=X&tbo=u&tbs=lr:lang_1cs&t bm=isch&source=univ&ei=XogdUYjsCYKM4ATakIDYCA&ved= 0CFcQsAQ&biw=1331&bih=738#hl=cs&lr=lang_cs&tbo=d&t bs=lr:lang_1cs&tbm=isch&sa=1&q=beetle+jelly+&oq=be etle+jelly+&gs_l=img.3..0i24.8912.9830.2.10884.6.6 .0.0.0.0.65.372.6.6.0...0.0...1c.1.3.img.KbX_rtOdM FU&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.42553238,d.b GE&fp=d7643465af1cd621&biw=1331&bih=738 je vidět,že se v obale se složením prodávaj...jen to nemá každej jednotlivej kelímek ....::)
A určitě nesouhlasím s názorem, že mají lepší vztah k fauně než Evropani. Národ, který jí zvířata za živa a zabíjí delfíny, což je celosvětové dogma a ještě krutým způsobem - viz film ThE Cove nemá pro mě vztah k přírodě, nemají ho k sobě, natož k zvířatům.
přesně z těchto důvodů jsem psal :
a Japonci jak známo mají k většině živých tvorů
protože jsem přesně čekal,že někdo vytáhne velryby,delfíny atd. -já s tím sice taky nesouhlasím,ale je jistě nefér odsoudit kvůli tomu šmahem národ- VŠUDE na světě včetně ČR je bohužel běžnou a smutnou praxí nelidské zacházení se zvířaty jen pro zábavu nebo zisk.Podle tohoto vzorce jsou Evropani taky nelidští,protože v Norsku a na Islandu se velryby zabíjejí dodnes, jejich maso jsem viděl ve Skandinávii běžně prodávat, jako u nás vepřový...delfíni se tu masakrovali ve velkém ještě nedavno, kvůli tuňákům...zkrátka říct o Asiatech obecně, že nemají vztah k přírodě, ja jako říct, že jsou všichni Češi komunisti...ale to už jsme opravdu dost O.T. takže prosím další případné připonínky na mojí osobu prosím SZ

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny