Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem termostat s časovačem,kapátko -pro chamíka

Dobrý den mám chamíka zajímá mě jak máte vyřešenou regulaci tepla já mám momentálně na mechanickém časovači napojené UV (reptigo) i vytápěcí žárovku a v zimním období je to OK. Přemýšlím jak to budu řešit v létě problém s přehrátím terárie. Našel jsem zatím jediný výrobek
http://www.unimarcz.cz/ATC--300-termostat-s-casova cem-akvaria-teraria-,2725.html , který tento problém řeší. Znáte někdo levnější alternativu, popřípadě jak to máte vyřešené vy??

Kapátko pro chamíky?? Jak to máte vyřešené,lze zakoupit hotový výrok http://eshop.farmapython.cz/pomucky-pro-krmeni-a-n apajeni-zvirat/lucky-reptile-dripper-kapatka/
zajímá mě zda má někdo kapátko vyrobené podomácky. Sice jsem někde četl láhev nad uroven terárie akva. hadičku, škrtítko a je to,ale není mi zcela jasné jak je vyřešený odvod nakapané vody. Poradí někdo, zkušenosti, fota, návod podrobný?? Sice terárium mohu ručně rosit a chamík pije z listů ale chtěl bych chamíka naučit pít z napaječky může se stát že budu 2 - 3 dny pryč.
děkuji za odpovědi
pěkný den pepa

Předmět Autor Datum
Ideální je regulaci tepla vyřešit vhodným výkonem žárovek/výbojek a odpovídajícím větráním. Zapojova… poslední
cejna 24.02.2013 13:13
cejna

Ideální je regulaci tepla vyřešit vhodným výkonem žárovek/výbojek a odpovídajícím větráním. Zapojovat zdroj světla, kterej zároveň slouží i jako zdroj tepla, přes termostat je tak trochu divočina. Chudák zvíře, který má chvilku světlo, chvilku tmu. To mu určitě na psychice nepřidá.
Když regulovat zdroj tepla, tak třeba topnej kámen, kabel, folii.
Kapátko je zbytečnost. Porosit jednou za 2-3 dny stačí.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru