Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ježek bělobřichý

Ahoj chtěla jsem se zeptat.. Ježek bělobřichý a klec... všude sem se dočítala že ježek buď v plastovém boxu nebo v kleci ale že ta je nevhodná při průvanu .. ten mi zde nehrozí, pořídila jsem klec a ježurka mi okusuje ty kovové šprušle.. když sem napsala dotaz na jednu webovou stránku jestli někdo nemá nějakej fígl napsali mi, že teda neznal lidi co mají ježka v kleci... chtěla jsem poprosit o nějakou radu nebo vaše názory jestli je klec pro ježinku opravdu tak nepřípustná :) předem díky za každej koment :)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
ono je celkem jedno, jestli máš ježoura v kleci nebo plastboxe, pokud tam nemáš průvan. Ono naopak v…
Aurifer 24.02.2013 17:40
Aurifer
Mám radost že jste odepsali .. já sem právě narychlo koupila pro ježinku plastovej box 50x40 než pro…
jitul 24.02.2013 17:49
jitul
velikostně je ta klec OK..domeček taky. Co se týče vybavení, tak tam se fantazii meze moc nekladou-…
Aurifer 24.02.2013 17:59
Aurifer
joo v pohodě :)... něco najdu a postupně nakoupim víc věcí třeba i na výměnu :) snad přestane :)...…
jitul 24.02.2013 18:09
jitul
pardon že ještě otravuji ale ten kolotoč by byl lepší plastový nebo dřevěný? a stačí průměr 20 cm ne…
jitul 24.02.2013 19:01
jitul
ono nejlepší jsou ty kovové pro činčily nebo potkany, jsou i nejbezpečnější- na těch plastových práv…
Aurifer 24.02.2013 19:05
Aurifer
http://www.happyzoo.cz/kolotoc-trixie-kovovy-pleti vo-se-stojankem-28cm/d-8318/ tenhle by třeba byl…
jitul 24.02.2013 19:13
jitul
tenhle zrovna ne- nejlepší je s klasickýma kovovýma šprušlema. U těch se mi nikdy nestalo, že by se…
Aurifer 24.02.2013 20:15
Aurifer
aha super tak děkuju moo :) poslední
jitul 24.02.2013 20:29
jitul

ono je celkem jedno, jestli máš ježoura v kleci nebo plastboxe, pokud tam nemáš průvan. Ono naopak větší klec je lepší, než menší plastbox, lidi mají tendence z toho ježka dělat vězně. Co se týče toho kousání mříží, tak to většinou dělají ježci z nudy, pokud je klec málo zařízená nebo malá. Jak ji máš velkou?

Mám radost že jste odepsali .. já sem právě narychlo koupila pro ježinku plastovej box 50x40 než protože sem ten tejden neměla možnost vycestovat do ikei tam jsem koukala a největší box kterej měli byl 70x50 a kamarádka mi nabídla klec 90x5O tak jsem si řikala že čim větší tim lepší a v kleci má baráček a měla jsem tam ten běhací talíř ale hned byl celej zadělanej a ježina si natrhla tlapku přitom je celolitej tak jsem jí ho vyndala... vstává nejdřív tak v jedenáct hodin spíš pozdeji ale skoro dycky jí pustím ven běhat a prozkoumávat pokojík... jestli máš nějaký doporučení na hračky, prolejzačky a tak pro ježuru budu ráda když hodíš link :) jinak moc děkuju jsi hodná/ý z přezdívky jsem na vážkách :D

velikostně je ta klec OK..domeček taky. Co se týče vybavení, tak tam se fantazii meze moc nekladou- různé prolézačky jako jsou prohnuté kusy kůry, pařízky atd. Link se mi nechce hledat, tak doufám že chápeš co tím myslím- dát mu tam věci, po kterých bude případně moc lézt, běhat kolem nich a prolézat. To běhací kolo atd se taky dá použít, ale lepší je normální kovové a taky ne všichni ježci v něm běhají. tenhle plastový bych fakt ničemu nedávala, ten je o zdraví toho zvířete.

joo v pohodě :)... něco najdu a postupně nakoupim víc věcí třeba i na výměnu :) snad přestane :)... kolotoče se teda zbavuju :)moc děkuju za rady jsem za ně moc ráda ... čekala jsem že mi zase někdo napíše že nikoho z ježkem v kleci nezná :D ... jsem vděčná fakt dík :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru