Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Kapybara - kde sehnat?

Ja tady namluvim o zadnem J.K.M. !!! (krome toho nejsem z Jihlavy). 99%mladat je vzdy prodano. Pokud by jste doma choval např. pstrosy a nepodaril by se vam 1 z 20 prodat a nemel by jste ho kam dat, protoze vzkledem k agresivite kapybarich samcu si dalsiho samce nechat nemuzete, tak pochybuji ze by jste si ho nechaval.

Kapybary chovame pomerne uspesne jiz 8let. Vetsinu mladat kupuji Polaci, Nemci, Slovaci.
Cesi se o chov zatim pouze zajimaji ale kdyz se zacnou vice infotmovat o chovu tak od tohoto napadu ustupuji. V Cechach jsme prodavali pouze 1par soukromnikovi, ktery mel dobre vybudovane zazemi, ale v zime mistnost malo vytapel a kapybary mu bohuzel podchladily a dal je utratit. Nektere zoologicke zahrady v CR si od nas kupovali mladata pro nepribuzensky chov.

Pokud mladata prodavame, (A to je nese podminka prodeje!!!) musi mit zajemce vytvorene podminky pro chov. Kapybary od nas vozime zajemcum a potom co zjistime kde budou chovany mladata prodame. Od 2-3zajemcu z 10 odjizdime opet s mladaty v aute. Je blby kdyz jedete treba do Varsavy a mladata se neprodaji, nez kdyby je tam chovali v psi boude. Sice vam to muze pripadat zvlastni,ale pro me neni kapybara vec na ktere se daji vydelavat penize ale je to porad zive zvire ktere muze delat lidem radost pokud se o nej budou dobre starat.

Takze ten prispevek s tim kapybarim masokombinatem byl trosku zcestny!!!

Omlouvam se vsem ktere jsem urazil tim, ze jsem zde napsal ze nikdo z Vas nevi jak kapybary vypadaji a ze nevite jak se o ne starat!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny